Tilbud

Uldtæpper | Hc Tæpper Empire Klassisk Luvtæppe 135X200 Cm – Beige Blue

DKK 931.50 DKK 510.60

HC Tæpper Empire Klassisk Luvtæppe 135×200 cm – Beige Blue Klassisk luvtæppe fra HC Tæpper. Empire tæppet er produceret i Belgien og er udført i 100% uld. Tæppet har et klassisk mønster, der tager udga…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO14723 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

HC Tæpper Empire Klassisk Luvtæppe 135×200 cm – Beige Blue
Klassisk luvtæppe fra HC Tæpper. Empire tæppet er produceret i Belgien og er udført i 100% uld. Tæppet har et klassisk mønster, der tager udgangspunkt i den orientalske stil, som på en og samme tid skaber en varm og hyggelig stemning i rummet såvel som et eksklusivt og tidløst udtryk. Tæppet vil tilføre en smuk deltalje til de fleste omgivelser og hjem, hvad enten du ønsker at kombinere dette tæppe med puder og plaider i matchende farver for at skabe en rød tråd eller i højere grad ønsker at sammensætte tæppet med mere klassiske og tidløse møbler. Tæpper er ideelle til at afgrænse områder og tilfører samtidigt en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet. Derudover er tæpper perfekte til at supplere de bare gulve og giver samtidig en bedre akustik i rummet. HC Tæpper fremstiller tæpper i god kvalitet, hvorfor tæpperne er nemmere at vedligeholde, og du vil have glæde af dit fine tæppe i mange år frem. Empire tæppet fås i forskellige farver og mønstre såvel som størrelser.
Design:HC Tæpper
Mål:L: 200 cm
B: 135 cm
Materiale:100% uld
Farve:GB500 Beige Blue
OBS:Vi gør opmærksom på, at et ægte uldtæppe er et naturprodukt, som kan afgive overskudsuld. Dette vil forsvinde i takt med, at tæppet er i brug.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Uldtæpper | Hc Tæpper Empire Klassisk Luvtæppe 135X200 Cm – Beige Blue”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret