Tilbud

Uldtæpper | Hc Tæpper Bali Håndvævet Kelim Tæppe 240X300 Cm – Grey Silver

DKK 956.34 DKK 524.40

HC Tæpper Bali Håndvævet Kelim Tæppe 240×300 cm – Grey Silver Skønt og elegant håndvævet kelimtæppe fra HC Tæpper. Bali tæppet er produceret i Indien og vævet i smukke grå nuancer, hvor farvesammensætningen er harmonisk og dekorativ i sig selv. Tæp…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO14719 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

HC Tæpper Bali Håndvævet Kelim Tæppe 240×300 cm – Grey Silver
Skønt og elegant håndvævet kelimtæppe fra HC Tæpper. Bali tæppet er produceret i Indien og vævet i smukke grå nuancer, hvor farvesammensætningen er harmonisk og dekorativ i sig selv. Tæppet passer fint til de fleste omgivelser, hvortil du kan fuldende indretningen ved at tilføje puder og plaider i lignende farver for at for at gøre rummet endnu mere elegant og ikke mindst hyggeligt. Tæpper er ideelle til at afgrænse områder og tilfører samtidigt en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet. Derudover er tæpper perfekte til at supplere de bare gulve og giver samtidig en bedre akustik i rummet. HC Tæpper fremstiller tæpper i god kvalitet, hvorfor tæpperne er nemmere at vedligeholde, og du vil have glæde af dit fine tæppe i mange år frem. Bali tæppet fås i forskellige farver såvel som størrelser.
Design:HC Tæpper
Mål:L: 300 cm
B: 240 cm
Materiale:80% uld
20 % bomuld
Farve:125 Grey Silver
OBS:Vi gør opmærksom på, at et ægte uldtæppe er et naturprodukt, som kan afgive overskudsuld. Dette vil forsvinde i takt med, at tæppet er i brug.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Uldtæpper | Hc Tæpper Bali Håndvævet Kelim Tæppe 240X300 Cm – Grey Silver”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret