Tilbud

Stole | Fdb Møbler J169 Stine L. Weigelt Counter Stol Øst Siddehøjde 69 Cm – Eg Massiv Sort/Sort Læder

DKK 985.32 DKK 572.70

FDB Møbler J169 Stine L. Weigelt Counter Stol Øst Siddehøjde 69 cm – Eg massiv sort/Sort læder Counter Stolen Øst er et nutidigt svar på den klassiske barstol. Uden at bryde med traditionern…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10830 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

FDB Møbler J169 Stine L. Weigelt Counter Stol Øst Siddehøjde 69 cm – Eg massiv sort/Sort læder
Counter Stolen Øst er et nutidigt svar på den klassiske barstol. Uden at bryde med traditionerne er det lykkedes den talentfulde danske designer Stine Weigelt at skabe en minimalistisk og stilfuld barstol, der lever op til FDB Møblers dna om at lave brugbare kvalitetsmøbler for den brede befolkning.
Stolen, der fremstår let og samtidig stabil, er velegnet til såvel det private køkkenalrum som til det åbne kontorlandskab. Øst bygger videre på Stine Weigelt møbelserie Søs og Anker med koniske ben og rene overflader. Øst barstolen kan fås i tre farvekombinationer.
Sort stel og sort læder, bejdset stel og taupefarvet læder og naturstel og taupefarvet læder. Benene og sædet er udført i massiv eg, beklædt med et blødt lædersæde og metalsprosser, der kan fungere som fodstøtter. Den ene metalsposse er placeret øverst for en oplagt mulighed til overtøj. Med denne moderne udgave har Stine Weigelt ønsket at udforske barstolen og hive den ind i vores dagligdag i dag, effektueret i et enkelt og brugbart stykke design.
Designer:Stine Lundgaard Weigelt
Materiale:Sort eg / Sort læder
FSC Certificeret
Oeko-tex
Mål:H: 69 cm
B: 37 cm
D: 37 cm
SH: 69 cm
Vedligehold:Aftørres med en hårdtopvredet klud

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Stole | Fdb Møbler J169 Stine L. Weigelt Counter Stol Øst Siddehøjde 69 Cm – Eg Massiv Sort/Sort Læder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret