Tilbud

Stole | Eberhart Furniture Babette Dining Chair Sh: 47 Cm – Black Padded Anthracite Leather

DKK 1175.76 DKK 483.00

Eberhart Furniture Babette Dining Chair SH: 47 cm – Black Padded Anthracite Leather Skøn og elegant spisebordstol fra Eberhart Furniture. Babette er en spisebordsstol med bløde strøg, som giver stolen et …

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10780 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Eberhart Furniture Babette Dining Chair SH: 47 cm – Black Padded Anthracite Leather
Skøn og elegant spisebordstol fra Eberhart Furniture. Babette er en spisebordsstol med bløde strøg, som giver stolen et feminint og stilrent præg. Babette stolen kan med fordel kombineres med et Eberhart spisebord, som vil skabe en fin kontrast mellem stolens lette udtryk og bordets rå design. Det var faktisk i denne sammenhæng ideen om Babette opstod, da stolen oprindeligt er designet som et specifikt match til Hector spisebordet, hvilket skabte et komplementært og komplet udtryk. Stolens simple design passer til de fleste omgivelser og vil være en særdeles fin tilføjelse til enhver spisestue. Varmen fra det sortolierede egetræ og kulden fra rammen af sort metal er i perfekt harmoni med hinanden og komplimentere hinanden på bedste vis. Udover det fine design er Babette også en særdeles praktisk stol, da den kan stables med op til 3 stole i alt.
Sædepolstringen er af anilin læder fra Sørensen læder.
Anilin læder er af høj kvalitet og har en naturlig overflade, hvor naturmærker er synlige. Dette er med til at gøre læderet unikt og sørger for at det bevarer den skønne naturlige overflade. Læderet vil med tiden få en naturlig smuk patina og dermed ændre sig med tiden.
Design:Eberhart Furniture
Polstring:Sørensen læder | Dunes
Materiale:Sortolieret massiv eg
Ramme af sort metal
Anilin læder
Mål:L: 53,8 cm
B: 53,8 cm
H: 72,5 cm
Sædehøjde: 47 cm
Sæde diameter: 40 cm
Mål fra armlæn til armlæn: 54 cm
Vedligeholdelse:Tørres af med en dampet klud uden sæbe.
Bemærk venligst at såfremt du bestiller et møbel i natur eg/sortolieret eg eller lignende i dette materiale, er det vigtigt at du lader det stå i original emballage i minimum 24 timer ved stuetemperatur. Tages der ikke højde for dette, risikerer man at bordet reagerer overfor ændringer i luftfugtighed, varme og kulde. Nogle produkter kommer fra et iskoldt lagerrum og bringes til dit lune hjem med en fornuftig stuetemperatur. Lad det akklimatisere og undgå vrid i træet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Stole | Eberhart Furniture Babette Dining Chair Sh: 47 Cm – Black Padded Anthracite Leather”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret