Tilbud

Soveværelse | Auping Evolve X Springmadras Medium 120X200Cm – Hvid/Antracit

DKK 1214.40 DKK 600.30

Auping Evolve X Springmadras Medium 120x200cm – Hvid/Antracit Auping har i samarbejde med DSM-Niaga udviklet den første 100% cirkulære madras i verden, Evolve….

På lager

Varenummer: YBI.21-LO13841 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Auping Evolve X Springmadras Medium 120x200cm – Hvid/Antracit
Auping har i samarbejde med DSM-Niaga udviklet den første 100% cirkulære madras i verden, Evolve. Det betyder at når du er færdig med at bruge madrassen, at dens materialer kan genbruges for evigt til at lave en ny madras. Nyere viden peger på, at forskellen i højde på mennesker primært stammer fra forskellen i benlængde og vi ved at det er overkroppen som har brug for den rigtige støtte for at ligge optimalt. Madrassen er konstrueret med netop 3 zoner, der koncentrer sig om skuldre, talje og hofte. Evolve madrassen er bygget asymmetrisk i modsætning til de madrasser, som normalt er opbygget fra midten. Det gode ved en Auping Evolve madras er, at den kan placeres på hvilken som helst sengebund, dog anbefales det at benytte Aupings spiralnetbund til – den 80% åbne struktur er med til at sikre ventilation til madrassen, så din madras forbliver sund og hygiejnisk. Auping Evolve madrassen er vinder af Circular Award Business 2019 samt Red Dot Design Award 2020.
Madrassen er ikke kun miljøvenlig, men også god for din søvn. Evolve fås i tre forskellige varianter baseret på din kropsbygning:I madras – hvis din krop har formen der minder om et I, dine skuldre, din talje og dine hofte er ca. samme bredde. Denne variant har en jævn fordeling af zonerne.
Y madras – Dine skuldre er bredere end din talje og dine hofter. Her er skulderzonen placeret lidt dybere i madrassen end hoftezonen.
X madras – til dig, hvis skuldere og hofter er bredere end din talje. Her er både skulder- og hoftezonen lidt blødere. Taljezonen er placeret mellem hofte- og skulderzone og er lidt fastere, så din talje får den støtte, den har behov for.
Designer:Auping
Materialer:100% polyester, stål
Mål:Bredde: 120 cm
Længde: 200 cm
Højde: 22 cm
Model:X
Fasthed:Medium
Opbygning:Betræk: 100% polyester
Komfortlag: 4,5 cm polyester 3D-strik
Kerne: 3 komfortzoner med 16 cm pocketfjedre af stål og polyester. sidestykker og bundplade i polyester.
Underlag: ventilerende filtbund i antracitgrå
Lynlås: på siden, mellem madraskant og top
Specifikationer:100% Cirkulær madras – Recycle-mærke A
Den bedst ventilerende madras fra Auping
Ingen synlige syninger
Ingen brug af lim
Vaskbart betræk – madrassens betræk er aftageligt og vaskbart ved 60 ºC. Lynåsen er placeret på siden, mellem madraskant og top
Læs mere om materialerne i madrassen via Circularity Passport. Det er enkelt og nemt:1. Find Niaga®-mærkatet på madrassen
2. Scan mærkatet med din smartphone
3. Læs præcis, hvad madrassen er fremstillet af, hvor råmaterialerne kommer fra samt hvordan madrassen vil blive genanvendt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Soveværelse | Auping Evolve X Springmadras Medium 120X200Cm – Hvid/Antracit”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret