Tilbud

Reoler & Skabe | Montana Selection Compile Reol Med Ophængsbeslag 69,6X69,6 Cm – 04 Anthracite

DKK 850.08 DKK 524.40

Montana Selection Compile Reol med ophængsbeslag 69,6×69,6 cm – 04 Anthracite Skøn væghængt reol fra Mont…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10315 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Montana Selection Compile Reol med ophængsbeslag 69,6×69,6 cm – 04 Anthracite
Skøn væghængt reol fra Montana. Denne reol har ni åbne rum i varierende størrelser, hvilket gør den til en yderst alsidig opbevaringsløsning til eksempelvis stuen. Brug den til at opbevare bøger, vaser, planter og andre dekorative ting og sager, som pynter i indretningen. På børneværelset er den fine reol perfekt til at rumme eksempelvis tøjdyr, farveblyanter og børnenes kreationer. Afhængigt af monteringsløsningen på reolen kan tingene enten pynte i en sikker højde, således at reolens indhold er uden for børns rækkevidde, eller reolen kan monteres lavt, således at tingene er let tilgængelige for barnet. Med Montanas modulsystem er mulighederne mange, og der er derfor rig mulighed for at sætte sit personlige præg på sit opbevaringsmøbel gennem farvevalg og utallige kombinationsmuligheder.
Montana Selection serien består af 37 prækonfigurerede opbevaringsmuligheder til hele hjemmet. Serien byder på færdige løsninger, og det eneste du skal gøre, er at vælge mellem de 40 flotte lakfarver, samt hvorvidt møblet skal være på ophængsbeslag, ben, sokkel eller hjul. Derudover har hele serien fast definerede dybder og positioner, ligesom at de kommer i samme miljøvenlige lakfarve på både korpus, bagbeklædning, fronter og greb. Møbler fra Selection serien er derfor et godt valg til dem, der foretrækker en færdig løsning uden for mange valg.
OBS: Miljøbillederne viser ikke denne reols farve, men de viser dens udformning, samt hvordan den kan anvendes i indretningen.
Designer:Peter J. Lassen
Materiale:12 mm lakeret MDF
Mål:B: 69,6 cm
H: 69,6 cm
D: 30 cm
Farve:04 Anthracite
Certificeringer:EU-blomsten
Specifikationer:Ophængsbeslag medfølger
Maks. belastning: 40 kg (forudsat væggens konstruktion)
Vedligeholdelse:Rengøres med en klud hårdt opvredet i rent vand, og eftertørres omgående med en ren, tør klud. Genstridige pletter kan fjernes med dråber af koncentreret opvaskemiddel, og overfladen aftørres herefter med en hårdt opvredet klud.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Reoler & Skabe | Montana Selection Compile Reol Med Ophængsbeslag 69,6X69,6 Cm – 04 Anthracite”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret