Tilbud

Reoler & Skabe | By Lassen Door Til Frame 28 – Eg

DKK 724.50 DKK 338.10

by Lassen Door for Frame 28 – Oak Låge til Frame 28 Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages helt af elle…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10157 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

by Lassen Door for Frame 28 – Oak
Låge til Frame 28
Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages helt af eller sættes på som en låge. Kombiner Frame til en klassisk reol, en unik skulptur eller noget helt tredje. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produceret i Danmark og skabt med sans for detaljerne. Frame forener funktion, kvalitet og æstetik. Du bestemmer udtrykket.
Frame serien er en super praktisk opbevaring til hjemmet. Sammensæt boksen, med nogle af by Lassens andre Frames fra samme serie og skab dit helt eget setup samt reolsystem. Dine muligheder er uendelige og kun fantasien sætter grænser for Frames mange muligheder.
Designer:Mogens Lassen & Flemming Lassen.
Mål:Passer til Frame 28
Materialer:MDF
TIP: Design dit eget Frame setup, ved at downloade appen; by Lassen. Bestil derefter, hvad der passer bedst ind i din personlige stil.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Reoler & Skabe | By Lassen Door Til Frame 28 – Eg”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret