Tilbud

Pendler | Verpan Pantop Ø23 Pendel Ø: 23 Cm – Mint Grey

DKK 776.25 DKK 510.60

Verpan Pantop Ø23 Pendel Ø: 23 cm – Mint Grey Smuk og skulpturel pendel fra Verpan, designet af Verner Panton. Pendlens design minder om en klokke, hvilket giver pendlen et yderst charmerende og organisk udtryk. Lampens brede afrunding sørger for at lys…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO11868 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Verpan Pantop Ø23 Pendel Ø: 23 cm – Mint Grey
Smuk og skulpturel pendel fra Verpan, designet af Verner Panton. Pendlens design minder om en klokke, hvilket giver pendlen et yderst charmerende og organisk udtryk. Lampens brede afrunding sørger for at lyset bliver optimalt fordelt, hvorfor denne er perfekt til de steder hvor du har brug for godt lys i hjemmet. Brug Pantop pendlen ved sofahjørnet i stuen, på kontoret eller hvor end du påtænker at denne vil passe ind hjemme hos dig.
De nye Pantop bordlamper og pendler er skabt i forhold til Verner Pantons dybe forståelse for farver og deres evne til at påvirke humøret. Designet er elegant, klassisk og kommer virkelig til udtryk gennem de fine nye farver. Hver farver er omhyggeligt udvalgt for at skabe en moderne farvepalette. De nye farver supplerer hinanden på fineste vis og giver plads til endeløse kombinationer. Den nye Pantop kommer i 8 nye farver og 2 varianter der er designet til at passe ind til de fleste omgivelser.
Design:Verner Panton
Designår:1980
Materiale:Metal
Specifikationer:Fatning: E14 max 30w (Lyskilde medfølger ikke)
Ledning: 2,5 m. stofledning.
Mål:Ø: 23 cm
H: 18 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pendler | Verpan Pantop Ø23 Pendel Ø: 23 Cm – Mint Grey”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret