Tilbud

Pendler | Hay Pao Steel Pendant 230 Ø: 23 Cm – Red

DKK 1290.30 DKK 579.60

HAY Pao Steel Pendant 230 Ø:23 cm – Red HAY har i samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa skabt samlingen af Paos lamper. Lampen er opkaldt ef…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO11977 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

HAY Pao Steel Pendant 230 Ø:23 cm – Red
HAY har i samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa skabt samlingen af Paos lamper. Lampen er opkaldt efter den bløde, glødende form af traditionelle mongolske Pao-telte, der er oplyst om natten. Fukasawa satte sig for at indkapsle den samme atmosfæriske varme og venlighed i Sao Steel Pendant,
Fukasawa har skabt en dagligdagsgenstand med en æstetisk smuk enkelhed, der trækker på designværdier, der findes i den naturlige verden. Æstetikken er beskeden og enkel, hvilket bringer harmoni i designet og forstærker den primære hensigt om at gøre atmosfæren varm og behagelig.
Med den nyeste LED-pæreteknologi kan lyskilden skjules fra synet i skyggen, der lukkes med højkvalitets acryl (PMMA) diffusor. Dette resulterer i et rent og simpelt design. Lampen er lavet i stål med en højglans finish. Takket være dens funktionelle og bevidste enkelthed i designet kan lampen bruges i de fleste rum i hjemmet.
Design:Naoto Fukasawa, 2020
Materiale:Powder Coated Steel
Flettet tekstilledning med silikone isolering
Mål:Diameter, Ø: 23 cm
Højde: 10 cm
Ledningslængde: 400 cm
Farve:Red
Ledningsfarve: sort
Certificeringer:CE
LED
IP20
Tekniske specifikationer:Kun til indendørs brug
Sokkel: 2 x G9 LED – pærer er ikke inkluderet
Watt: 3-5W
Spænding: 220-240V
Dæmpbar: ja – sammen med en vægmonteret dæmper samt passende LED pærer
Rengøring og vedligeholdelse:Husk at slukke lampen inden rengøring. Lampen kan rengøres med en blød, fugtig klud og mildt rengøringsmiddel. Brug ikke alkohol eller slibende rengøringsmidler på lampen, da disse kan beskadige overfladen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pendler | Hay Pao Steel Pendant 230 Ø: 23 Cm – Red”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret