Tilbud

Parasoller | Cane-Line Habour Parasol Ø: 300 Cm – White M/Grow Parasolfod M/Hjul Inkl Planteboks 50 X 50 Cm – Lava Grey

DKK 817.65 DKK 538.20

Cane-Line Habour Parasol Ø: 300 cm – White M/Grow Parasolfod M/Hjul Inkl Planteboks 50 x 50 cm – Lava Grey Fu…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO15494 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Cane-Line Habour Parasol Ø: 300 cm – White M/Grow Parasolfod M/Hjul Inkl Planteboks 50 x 50 cm – Lava Grey
Funktionel parasol fra Cane-line. Denne parasol gør det muligt for dig, at nyde uderummet selv når solen står højest. Det er vigtigt med en skyggeplads i dit uderum og det tilføjet denne parasol. Parasollen har et elegant ydre og et smukt finish, den vil derfor passe ind i ethvert uderum. Parasollen er med det klassiske snoretræk og derfor nem at håndtere. Parasollen er UV resident og udarbejdet i slidstærkt, samt vejrbestandigt materiale. Parasollen har en UVP på 50+. Derudover kan det aftagelige stof vaskes. Brug parasollen på terrassen eller i haven, over dit udendørs spisebord eller i dit loungeområde, mulighederne er mange.
Denne fine Grow serie fra Cane-line består af lækre, funktionelle og moderne plantekasser, som er designet til at fuldende og binde dit uderum sammen. Grows minimalistiske design gør den ideel som både plantekasse eller opbevaring. Denne parasolfod fungerer både som plantekasse og parasolfod, hvilket gør den både funktionel og smart. Med denne parasolfod har du mulighed for at plante lige netop det du ønsker, hvilket er med til at binde dine udendørsomgivelser sammen.
Bemærk! Miljøbilledet viser nødvendigvis ikke farverne på parasollen og parasolfoden, men dens form og mulige anvendelse.
Design:Cane-Line Design Team
Mål:Parasolfod:H: 48 cm
L: 50 cm
B: 50 cm
Parasol:H: 262 cm
Ø: 300 cm
Materiale:Parasolfod: Aluminium
Parasol: Aluminium | Farvet polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Parasoller | Cane-Line Habour Parasol Ø: 300 Cm – White M/Grow Parasolfod M/Hjul Inkl Planteboks 50 X 50 Cm – Lava Grey”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret