Tilbud

Mønstrede Tæpper | Hc Tæpper Classico Klassisk Wiltontæppe 280X390 Cm – Winther

DKK 879.75 DKK 510.60

HC Tæpper Classico Klassisk Wiltontæppe 280×390 cm – Winther Smukt Wiltontæppe fra HC Tæpper. Classico tæppet, som er produceret i Belgien, har et klassisk mønster,…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO14796 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

HC Tæpper Classico Klassisk Wiltontæppe 280×390 cm – Winther
Smukt Wiltontæppe fra HC Tæpper. Classico tæppet, som er produceret i Belgien, har et klassisk mønster, der tager udgangspunkt i den orientalske stil, som på en og samme tid skaber en varm og hyggelig stemning i rummet såvel som et eksklusivt og tidløst udtryk. Tæppet vil tilføre en smuk deltalje til de fleste omgivelser og hjem, hvad enten du ønsker at kombinere dette tæppe med puder og plaider i matchende farver for at skabe en rød tråd eller i højere grad ønsker at sammensætte tæppet med mere klassiske og tidløse møbler. Tæpper er ideelle til at afgrænse områder og tilfører samtidigt en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet. Derudover er tæpper perfekte til at supplere de bare gulve og giver samtidig en bedre akustik i rummet. HC Tæpper fremstiller tæpper i god kvalitet, hvorfor tæpperne er nemmere at vedligeholde, og du vil have glæde af dit fine tæppe i mange år frem. Classico tæppet fås i forskellige farver og mønstre såvel som størrelser.
OBS: Miljøbillederne viser nødvendigvis ikke denne vares reelle størrelse, men de viser dens udformning samt mulige anvendelse.
Design:HC Tæpper
Mål:L: 390 cm
B: 280 cm
Materiale:60% Decolan heatset PP
40% polyester
Farve:620 Winther

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Mønstrede Tæpper | Hc Tæpper Classico Klassisk Wiltontæppe 280X390 Cm – Winther”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret