Tilbud

Loftlamper | &Tradition Big Flowerpot Vp2 Pendel Ø: 50 Cm – Stone Blue

DKK 956.34 DKK 524.40

&Tradition Big Flowerpot VP2 Pendel Ø: 50 cm – Stone Blue Flowerpot VP2 er en ikonisk og smuk pendel designet af Verner Panton tilbage i 1968. Inspirationen til Flowerpot pendlen er hentet fra den glade og farverige Flowerpower-tid…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO11883 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

&Tradition Big Flowerpot VP2 Pendel Ø: 50 cm – Stone Blue
Flowerpot VP2 er en ikonisk og smuk pendel designet af Verner Panton tilbage i 1968. Inspirationen til Flowerpot pendlen er hentet fra den glade og farverige Flowerpower-tid, og denne lampe er i en fin, afdæmpet og støvet blå nuance. Panton tiltænkte lamperne til brug i hans udstillinger og i restaurationsbranchen. Lampen rykkede dog hurtigt ind i private hjem, hvor de fortsat pynter og liver rummet op. Lampen præsenterer en perfekt balance ved, at de 2 halvcirkler hænger overfor hinanden. Diameteren af den øverste sfære er præcist dobbelt så stor som den nederste. Flowerpot er fremstillet i stål og repræsenterer med sine former og farver tidløst og elegant design.
Kun til indendørs brug.
Mål:Ø: 50 cm
H: 36 cm
Vægt: 3,4 kg
Ledning: 3 m tekstilledning
Materiale:Lakeret metal med stofledning
Farve:Stone Blue
Certificeringer:CE
IP20
Class II
Lyskilde:Max 60W E27. Pære ikke inkluderet.
Rengøring og vedligeholdelse:Sluk altid lampen inden rengøring. Rengør lampens overflade med en blød og tør klud. Rengør indersiden med en blød, fugtig klud eller en støvkost. Undgå brug af slibende rengøringsredskaber som ståluld, skuresvampe eller stive børster. Brug aldrig stærke rengøringsmidler som terpetin, glasrens eller cellulosefortynder.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Loftlamper | &Tradition Big Flowerpot Vp2 Pendel Ø: 50 Cm – Stone Blue”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret