Tilbud

Lænestole | Fredericia Furniture 1000 Wegner Ox Chair Sh: 36 Cm – Sort Cava Læder/Forkromet Stål

DKK 783.84 DKK 483.00

Fredericia Furniture 1000 Wegner Ox Chair SH: 36 cm – Sort Cava Læder/Forkromet Stål Den skønne Ox stol er designet af Hans J. Wegner, som designede den…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10045 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fredericia Furniture 1000 Wegner Ox Chair SH: 36 cm – Sort Cava Læder/Forkromet Stål
Den skønne Ox stol er designet af Hans J. Wegner, som designede denne stol som sit mest skulpturelle og ekstravagante værk. Hans J. Wegner designede stolen i 1960, hvorefter den udkom i 1989 og satte rammerne for klassisk og sofistikeret design. Denne stol blev designerens favorit, til trods for de mange stole den danske designer nåede at tegne i løbet af sin karriere.
Stolen udstråler elegance og passer til det moderne hjem, hvortil stolen vil bidrage med et møbel af høj kvalitet og dansk design. Den unikke form skaber et let og indbydende indtryk, som passer dagligstuen med tanke for de enkelte detaljer. Med denne stol får du et unikt og behageligt møbel at læne dig tilbage i – uanset om du vælger, at lade stolen pynte ved pejsen i dagligstuen eller ved bogreolen. Kombiner stolen med Wegner skamlen for at få den mest behagelige siddekomfort.
Ox stolen er fastpolstret med læder og produceret i formstøbt koldskum. Cava læder er et semianilin læder, som har et rustikt udtryk og en naturlig overflade struktur. Cava læder er kendetegnet ved holdbarhed og modstandsdygtighed.
Design:Hans J. Wegner
Materiale:Polstret med sort Cava læder
Formstøbt koldskum
Forkromet stål
Mål:H: 92 cm
L: 99 cm
D: 99 cm
Sædehøjde: 36 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lænestole | Fredericia Furniture 1000 Wegner Ox Chair Sh: 36 Cm – Sort Cava Læder/Forkromet Stål”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret