Tilbud

Lænestole | Erik Jørgensen Wegner Ox Ottoman H: 36 Cm – Max 95 Cognac Læder/Børstet Krom

DKK 1138.50 DKK 510.60

Erik Jørgensen Wegner OX Ottoman H: 36 cm – Max 95 Cognac Læder/Børstet Krom Æstetisk skøn og komfortabel fodskammel fra Erik Jørgensen. Den skønn…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10204 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Erik Jørgensen Wegner OX Ottoman H: 36 cm – Max 95 Cognac Læder/Børstet Krom
Æstetisk skøn og komfortabel fodskammel fra Erik Jørgensen. Den skønne EJ 100 OX fodskammel er designet af Hans J. Wegner og passer smukt sammen med OX lænestolen. Hans J. Wegner designede stolen og fodskamlen i 1960, hvorefter de udkom i 1989 og satte rammerne for klassisk og sofistikeret design.
Fodskamlen udstråler elegance og passer til det moderne hjem, hvor den vil bidrage med et møbel af høj kvalitet og dansk design. Den unikke form skaber et let og indbydende indtryk, som passer skønt til dagligstuen med tanke for de enkelte detaljer. Med denne fodskammel til din lænestol vil komforten løftes til et nyt niveau. Læn dig blot tilbage og nyd komfort og design af højeste skuffe.
Læderet er et luksuriøst anilinlæder med en naturlig, åben overflade og en glat og elegant narvstruktur. Læderet er meget komfortabelt, åndbart og har en silkeblød fast struktur. Derudover er læderet fremstillet af den allerfineste sortering af råhuder.
Design:Hans J. Wegner
Materiale:Polstring: Max 95 Cognac læder
Fuldnarvet anilinlæder af Europæiske råhuder
Vegetabilsk garvet i Italien – Blaue Engel Ecolabel
Formstøbt koldskum
Forkromet stål
Mål:H: 36 cm
B: 75 cm
D: 55 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lænestole | Erik Jørgensen Wegner Ox Ottoman H: 36 Cm – Max 95 Cognac Læder/Børstet Krom”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret