Tilbud

Lænestole | Dux Superspider Lænestol Elmo Soft Læder – Sort

DKK 1324.80 DKK 545.10

Dux Superspider lænestol Elmo Soft Læder – Sort Superspider liggelænestol i Classic Soft læder fra svenske DUX. Denne smukke lænestol blev lanceret første gang 1987. Den har vundet en pris for sit smukke design på møbelmessen i Köln. Superspider…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10091 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Dux Superspider lænestol Elmo Soft Læder – Sort
Superspider liggelænestol i Classic Soft læder fra svenske DUX. Denne smukke lænestol blev lanceret første gang 1987. Den har vundet en pris for sit smukke design på møbelmessen i Köln. Superspider er fantastisk god at sidde i og samtidig flot at se på. Benstativet er i forkromet stål og læderet er i den gode Classic soft kvalitet.
Elmosoft er blødt og bøjeligt kromfrit højkvalitetsskind fra den svenske læderproducent Elmo. Det er perfekt til Dux Superspider, fordi overfladen er smukt struktureret. Elmosoft-læder kombinerer lækker komfort og høj holdbarhed, hvilket gør læderet velegnet til gode lænestole. Den høje kvalitet af skandinavisk læder giver et smukt udtryk og den helt rigtige komfort. Produktionsprocessen er også blevet udviklet indenfor de nordiske miljøstandarder.
Elmo tager miljømæssige aspekter meget seriøst i deres produktion. Læderet er fra skandinaviske køer, hvilket reducerer de miljømæssige konsekvenser af transport. Læderet er behandlet og indfarvet i Sverige. Den kromfrie, syntetiske garvning anvendes i produktionen og spildevandet renses på en effektiv måde.
Designer:The Dux Design Team
Mål:B: 72 cm
D: 149 cm
H: 86 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lænestole | Dux Superspider Lænestol Elmo Soft Læder – Sort”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret