Tilbud

Lænestole | Cane-Line Indoor Nest Rund Stol Sh: 38 Cm – Natural Rattan/Natté White

DKK 1259.25 DKK 496.80

Cane-Line Indoor Nest Rund Stol SH: 38 cm – Natural Rattan/Natté White Skøn og stilren loungestol fra Cane-line, designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Loungestolen…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO9922 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Cane-Line Indoor Nest Rund Stol SH: 38 cm – Natural Rattan/Natté White
Skøn og stilren loungestol fra Cane-line, designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Loungestolens udtryk er moderne og tidløst, hvilket gør at den passer til de fleste hjem. Med omtanke for komfort, design og kvalitet har Foersom & Hiort-Lorenzen designet en yderst moderne stol, som bærer præg af klassisk dansk design. Designernes forkærlighed for traditionel og håndværk gives til udtryk ved loungestolen og skaber en unik loungestol, som både vil være et dekorativt, men særdeles også funktionel del af hjemmet. Nest loungestolen er perfekt til dig som forstår at nyde de små øjeblikke og tage en pause fra hverdagen. Med denne loungestol kan du læne dig tilbage og nyde den behagelige siddekomfort. Loungestolen er fremstillet af rattan og flettet af erfarne rattanflettere i Indonesien, der har en lang tradition for håndværk.
Hynden er fremstillet af Cane-line Natté.
Cane-line Natté er et unikt materiale produceret af Sunbrella til Cane-line. Cane-line Natté kombinerer styrken af normalt all weather stof med den behagelige blødhed fra det traditionelle Sunbrella stof, hvilket resulterer i et blødt, men stadig holdbart stof.
Design:Foersom & Hiort-Lorenzen
Materiale:Cane-line Natté
Stel af rattan.
Mål:B: 88 cm
D: 80 cm
H: 68 cm
Sædehøjde: 38 cm
Sædedybde: 54 cm
Armlænshøjde: 56 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lænestole | Cane-Line Indoor Nest Rund Stol Sh: 38 Cm – Natural Rattan/Natté White”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret