Tilbud

Køkken | Kähler Hammershøi Krus 33 Cl – Indigo

DKK 289.80 DKK 131.10

Kähler Hammershøi Krus 33 CL – Indigo Kruset er en elegant tilføjelse til den kendte Hammershøi serie, designet af Hans-Christian Bauer, hvor han lod sig inspirere af den danske kun…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO13525 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kähler Hammershøi Krus 33 CL – Indigo
Kruset er en elegant tilføjelse til den kendte Hammershøi serie, designet af Hans-Christian Bauer, hvor han lod sig inspirere af den danske kunstner Svend Hammershøis originale værker, som blev skabt på Kählers værksted tilbage i starten af 1900-tallet. Kruset har en elegant, tidløs og eksklusiv udseende, med de ikoniske rillet design, hvilket i dag er et klassisk og moderne udseende på samme tid. Sammensæt kruset med flere krus i samme farve, eller bland det med seriens øvrige farver, for at skabe et farverigt kaffebord. Vi gør opmærksom på at, der vil forekomme variationer i farve og form da det er kunsthåndværksmæssig kvalitet.
Designer:Hans-Christian Bauer
Materialer:Porcelæn
Mål:Diameter, Ø: 9 cm
Bredde: 12,5 cm
Højde: 10 cm
Volumen: 33 CL
Vægt: 0,35 kg
Farve:Indigo, blå
Rengøring og vedligeholdelse:Kähler anbefaler at keramik vaskes op i hånden med et mildt opvaskemiddel, og at der aldrig bruges ståluld til rengøringen. Servicet kan tåle maskinopvask på et glas-program, men det anbefales også her at bruge et mildt opvaskemiddel, og altid at stille keramikken forsigtigt ind i opvaskemaskinen, med god plads til anden opvask, så den ikke bliver ridset eller får skår. Servicet tåler mikrobølgeovn ved lav effekt, men undgå generelt hurtige temperaturændringer, da dette kan få glasuren til at revne. For at keramikken kan ånde, skal den opbevares og tørre med bunden i vejret, da den ellers kan afgive fugt på grund af vandabsorbering.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Køkken | Kähler Hammershøi Krus 33 Cl – Indigo”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret