Tilbud

Højtider & Specielle Anledninger | Kay Bojesen Abe Mini H: 10 Cm – Teak/Limbatræ

DKK 856.98 DKK 365.70

Kay Bojesen Abe Mini H: 10 cm – Teak/Limbatræ Kay Bojesen Abe fra Kay Bojesen. Denne søde træ-abe blev født allerede år 1951 og er i dag en verdenskendt designklass…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO14522 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Kay Bojesen Abe Mini H: 10 cm – Teak/Limbatræ
Kay Bojesen Abe fra Kay Bojesen. Denne søde træ-abe blev født allerede år 1951 og er i dag en verdenskendt designklassiker, som stadigvæk fremstilles i hånden i Danmark. Nu har Kay Bojesen udvidet familien med en ministørrelse af den velkendte abe. Mini aben har den samme dejlige karisma og charme som de ældre Kay Bojesen aber i flokken. Aben er et legetøj til både store og små og træfiguren er en perfekt gave til dåb, konfirmation eller student. Den passer alle aldre og vil altid være en klassisk indretningsdetalje.
Aben er fremstillet i plantage teaktræ og i limbatræ, og trods sin størrelse har den lille abe selvfølgelig lige så meget karisma og charme som de ældre Kay Bojesen-aber i søskendeflokken. Da teak træet er plantageteak, kan der forekomme mørke pletter og striber, som med tiden vil mindskes, grundet lys og luft. Derfor vil der være forskelle i træet fra abe til abe, der gør hver eneste abe helt unik.
Designer:Kay Bojesen
Farve:Teak/Limbatræ
Materiale:Olieret teak og limbatræ
Mål:L: 10 cm
H: 9,5 cm
D: 4 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højtider & Specielle Anledninger | Kay Bojesen Abe Mini H: 10 Cm – Teak/Limbatræ”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret