Tilbud

Haven | Sirius Aston Solar Lanterne H: 28,5 Cm – Sort/Brun

DKK 419.52 DKK 213.90

Sirius Aston Solar Lanterne H: 28,5 cm – Sort/Brun Solcelle lanterne fra Sirius. Aston er udført i et smukt og unikt des…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO15327 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sirius Aston Solar Lanterne H: 28,5 cm – Sort/Brun
Solcelle lanterne fra Sirius. Aston er udført i et smukt og unikt design, der inspireret af sommeraftnernes atmosfærer ved havnen. Inden i denne lanternen sidder et stearinlys, som bliver opladt via lanternens solceller. For at få så en livagtig flamme i lanternen , som overhovedet muligt, har Sirius i samarbejde med Green Energy udviklet en flamme, som stemningsfuldt toner op og ned i flammens glød. Aston er på grund af sit læderhåndtag nem lige at gribe fat i og have med på tur.
Lanternen behøver hverken strøm eller batterier i takt med at den oplades af solens stråler. På mindst 2 timer i lyset er Lanternen fuldt opladt. På en opladning vil Lanterne lyse i op til 8 timer. Batterierne i lanterne kan genoplades i op til 500 gange. Lyset i lanternen vil tænde automatisk, så snart at solen er gået ned. Placer lanternen på altanen, i haven eller tag den med på de hyggelige sommeraftner på stranden og skab de lysende øjeblikke.
Vi gør opmærksom på at manglende sollys i vinterhalvåret kan være årsag til at den kun bliver opladt i en begrænset periode og derfor ikke kan lyse i op til 8 timer.
Designer:Peter Boldsen | Sirius
Mål:H: 28,5 cm
Ø: 12 cm
Tekniske Specifikationer:Lyskilde: LED
Antal Lys: 1 stk.
Solar Ladetid: Mindst 2 timer
Lysetid på en opladning: Op til 8 timer
Automatisk Tænding efter Solnedgang.
Stil ikke lanterne i direkte sollys over 30 grader, frostvejr eller direkte regnvejr.
Bemærk: Det ægte læderhåndtag kan på grund af vejret ændre udseende og struktur, men vil i stedet udvikle en smuk patina.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Haven | Sirius Aston Solar Lanterne H: 28,5 Cm – Sort/Brun”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret