Tilbud

Haven | Louise Roe Funki Pot Small Ø: 16 Cm – Plaster White

DKK 839.04 DKK 517.50

Louise Roe Funki Pot Small Ø: 16 cm – Plaster White Moderne og minimalistisk potteplante fra Louise Roe, der har et skulpturelt og robust udtryk. Potteplantens design er både stilren i sit formsprog, mens d…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO15376 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Louise Roe Funki Pot Small Ø: 16 cm – Plaster White
Moderne og minimalistisk potteplante fra Louise Roe, der har et skulpturelt og robust udtryk. Potteplantens design er både stilren i sit formsprog, mens den fremstår yderst harmonisk og velbalanceret i samspillet med den neutrale og milde farve. Funki Pots kommer i tre forskellige størrelser.
Funki Pots kommer i tre forskellige størrelser – small, medium og large. Denne model er den mindste og passer perfekt til blomster, men fungerer også som en skulptur alene. Alle Funki Pots er håndlavet og glaseret i Portugal, hvor de arkitektoniske former bliver til. Der betyder, at hver enkelt potteplante kan have små variationer og skævheder – det er en del af charmen ved håndlavede produkter. Alle Funki Pots er frostsikre og kan derfor tale udendørs brug.
Hvert objekt er personligt tegnet af Louise Roe, som gennem sine objekter fokuserer på både æstetik og håndværk af høj kvalitet. Potteplanten bærer præg af en sofistikeret, men alligevel enkelt og moderne avantgarde-stil. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, som er kombineret med specielt udvalgte toner for at fremhæve de skulpturelle og arkitektoniske værdier.
OBS: Miljøbilleder viser nødvendigvis ikke vasen i dens faktiske størrelse eller farve, men viser dets udformning og mulige anvendelse.
Design:Louise Roe
Materialer:Keramik
Mål:Ø: 16 cm
H: 36 cm
L: 21 cm
B: 19 cm
laster White
Farve:Hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Haven | Louise Roe Funki Pot Small Ø: 16 Cm – Plaster White”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret