Tilbud

Havemøbler | Blomus Stay Pouf 60X60 Cm – Stone

DKK 938.40 DKK 579.60

Blomus Stay Pouf 60×60 cm – Stone Skøn og stilfuld puf fra Blomus. Med den prisvindende puf, der både fungerer som en fodskammel, siddeplads eller bord til en bakke, bliver du inviteret til at blive udenfor o…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO15119 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Blomus Stay Pouf 60×60 cm – Stone
Skøn og stilfuld puf fra Blomus. Med den prisvindende puf, der både fungerer som en fodskammel, siddeplads eller bord til en bakke, bliver du inviteret til at blive udenfor og nyde sommeren på komfortabel vis. Udendørsmøblerne fra Stay serien er udført i vandafvisende og UV-bestandigt materiale af høj kvalitet, som tilmed er nemt at vedligeholde. Møblet er lavet af lette materialer, og det kan derfor nemt flyttes rundt på i terrassen eller i haven, hvis man ønsker at omrokere i sit udendørs loungeområde. Møblerne i serien er polstret med miljøvenlige polystyrenperler, som bevarer møblets volumen og form. Stay siddemøblet giver ikke kun mulighed for at opnå ultimativ afslapning udendørs for dig og dine gæster. Med møblets minimalistiske udtryk og æstetiske formsprog er den en yderst dekorativ tilføjelse til dit udendørsområde. Stay puf kommer i tre klassiske farver, som alle vil passe ind i enhver stil. Kombiner denne med de øvrige loungestole, daybeds, puder og borde fra Stay serien for at få et fuldendt loungesæt til dit udeområde. Du kan med fordel mikse og matche udendørsmøblerne i forskellige farver og størrelser for at udtrykke din personlige stil.
Det anbefales at tilkøbe beskyttelsesbetræk såvel som helårs opbevaringsbetræk, således at møblet opnår fuld beskyttelse.
OBS: Miljøbilledet viser nødvendigvis ikke denne vares reelle farve, men det viser dens udformning samt mulige anvendelse.
Designer:kaschkasch
Materiale:Syntetiske fibre
Syntetisk materiale
Martindale:30.000
Mål:H: 32 cm
B: 60 cm
L: 60 cm
Vedligeholdelse:Fjern løs snavs af møblerne ved at gnide. Brug vand, som ikke må være varmere end 38°C, til at fjerne pletter. Fjern eventuelle pletter hurtigst muligt for at undgå, at de trænger ind i stoffet. Det anbefales at bruge en blød klud i forbindelse med rengøring. Våde pletter bør fjernes med en tør klud. Stay møblerne må kun lufttørre – brug aldrig overdreven varme på tekstilet. Forsigtig strygning ved lav temperatur er muligt. Det anbefales at anvende både Cleaning Agent og Cleaning Impregnating Agent til udendørstekstiler fra Blomus for optimal beskyttelse og rengøring.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Havemøbler | Blomus Stay Pouf 60X60 Cm – Stone”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret