Tilbud

Gulvlamper | Hay Pao Steel Floor Lamp Ø: 47 Cm – Cream White

DKK 1289.61 DKK 607.20

HAY Pao Steel Floor Lamp Ø: 47 cm – Cream White HAY har i samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa skabt samlingen af Paos lamper. Lampen er opkald…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO11257 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

HAY Pao Steel Floor Lamp Ø: 47 cm – Cream White
HAY har i samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa skabt samlingen af Paos lamper. Lampen er opkaldt efter den bløde, glødende form af traditionelle mongolske Pao-telte, der er oplyst om natten. Fukasawa satte sig for at indkapsle den samme atmosfæriske varme og venlighed i Sao Steel Pendant,
Fukasawa har skabt en dagligdagsgenstand med en æstetisk smuk enkelhed, der trækker på designværdier, der findes i den naturlige verden. Æstetikken er beskeden og enkel, hvilket bringer harmoni i designet og forstærker den primære hensigt om at gøre atmosfæren varm og behagelig.
Lampen er lavet i stål med en højglans finish. Takket være dens funktionelle og bevidste enkelthed i designet kan lampen bruges i de fleste rum i hjemmet.
Design:Naoto Fukasawa
Materiale:Pulverlakeret stål
Mål:Diameter, Ø: 47 cm
Højde: 120 cm
Farve:Cream White
Ledningsfarve: sort
Certificeringer:IP20
Tekniske specifikationer:Kun til indendørs brug
Pære er ikke inkluderet
Spænding: 220-240V
Dæmpbar: Nej
Rengøring og vedligeholdelse:Husk at slukke lampen inden rengøring. Lampen kan rengøres med en blød, fugtig klud opvredet i vand med et mildt rengøringsmiddel, eller en tør mikrofiberklud. Brug aldrig alkohol, slibende rengøringsmidler eller grove svampe til rengøring af lampen, da disse kan beskadige lampens overflade.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gulvlamper | Hay Pao Steel Floor Lamp Ø: 47 Cm – Cream White”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret