Tilbud

Gaveidéer | By Lassen Kubus 4 Stage 14X14 Cm – Messing

DKK 1290.30 DKK 579.60

By Lassen Kubus 4 Stage 14×14 cm – Messing Den klassiske By Lassen Kubus 4 stage er designet af Mogens Hansen i 1962. Da Mogens Hansen designede Kubus, var disse forbeholdt familien og de nærmeste arkitektvenner. I dag har Kubus opnået sta…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO14602 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

By Lassen Kubus 4 Stage 14×14 cm – Messing
Den klassiske By Lassen Kubus 4 stage er designet af Mogens Hansen i 1962. Da Mogens Hansen designede Kubus, var disse forbeholdt familien og de nærmeste arkitektvenner. I dag har Kubus opnået status som et moderne internationalt designikon. Stagens enkle og minimalistiske design passer til de fleste omgivelser og vil være et dekorativt element i indretningen. De rene linjer og slanke design gør, at Kubus får et let og elegant udtryk som både vil pynte i vindueskarmen, på reolen, hylden, spisebordet eller hvor end du påtænker at denne vil pynte hjemme hos dig. Kombiner Kubus med stearinlys i dine yndlingsfarver og skab et personligt udtryk. Det helt specielle ved Kubus er, at den kan pynte i hjemmet året rundt. Ved specielle højtider, såsom påske kan du med fordel tilføje stearinlys i pastelfarver og eventuelt hænge små påskeæg i stagen. Til jul kan du tilføje stearinlys i røde, hvide og grønne nuancer og eventuelt pifte det op med gran, kogler og små julekugler. Mulighederne er mange.
Vi gør opmærksom på, at stearinlysene ikke medfølger.
Design:Mogens Lassen
Designår:1962
Materiale:Ubehandlet messingbelagt metal.
Mål:L: 14 cm
B: 14 cm
H: 20 cm
Rengøring:Vend stagen med lyseholderne ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir stående på lyseholderne. Sættes i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Stagen tørres herefter af med en fugtig klud. NB! Brug aldrig skarpe genstande eller kogende vand til at rengøre lysestagen med. Vi anbefaler, at du ikke lader lysene brænde helt ned i stagen, da dette kan medføre misfarvning eller skader på lakeringen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gaveidéer | By Lassen Kubus 4 Stage 14X14 Cm – Messing”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret