Tilbud

Dekoration | &Tradition Collect Planter Pot Sc72 H: 24 Cm – Sienna

DKK 652.05 DKK 303.60

&Tradition Collect Planter Pot SC72 H: 24 cm – Sienna Med denne fine og rustikke serie af krukker opmuntrer Space Copenhagen til at man bringer det udendørs – den naturlige verden – i…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO13886 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

&Tradition Collect Planter Pot SC72 H: 24 cm – Sienna
Med denne fine og rustikke serie af krukker opmuntrer Space Copenhagen til at man bringer det udendørs – den naturlige verden – ind i hjemmet. Krukkerne er lakeret på indersiden, hvilket skaber en smuk kontrast til den rå yderside. Hver enkelt Collect Planter Pot er støbt og derefter poleret i hånden, de er derfor alle unikke. Krukkens bund giver associationer til en piedestal, der understreger dens skulpturelle kurver. Collect Planter Pots findes i fire størrelser og flere farve nuancer, der findes derfor en krukke for enhver smag. Placér f.eks. flere krukker i forskellige størrelser samlet eller fordelt rundt i rummet for en smuk design detalje i hjemmet, der samtidig kan bringe liv til indretningen med en fin plante. Gå på opdagelse og find den kombination der passer til dig og dit hjem.
Collect planter pots kan også benyttes udendørs, man skal dog være opmærksom på at de ikke er frostsikre og derfor skal tages ind når temperaturene daler.
Designer:Space Copenhagen, 2021
Mål:H: 24 cm
Ø: 20 cm
Vægt: 2 kg
Materiale:Polystone
Vedligeholdelse:Rengør med en fugtig klud.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dekoration | &Tradition Collect Planter Pot Sc72 H: 24 Cm – Sienna”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret