Tilbud

Bordlamper | Ebb & Flow Smykke Table Lamp Base L Ø: 18 Cm – Obsidian/Silver

DKK 1228.20 DKK 607.20

Ebb & Flow Smykke Table Lamp Base L Ø: 18 cm – Obsidian/Silver Smuk og æstetisk glaslampebase fra Ebb & Flow. Lampen er inspireret af en elegant ørering…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO10915 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Ebb & Flow Smykke Table Lamp Base L Ø: 18 cm – Obsidian/Silver
Smuk og æstetisk glaslampebase fra Ebb & Flow. Lampen er inspireret af en elegant ørering, med et feminint "dress-up" design. Vi bruger i dagligdagen smykker til at pynte os med, her får du en lampe der vil pynte i hvert et rum, i dit hjem. Brug lampen på sengebordet i soveværelset, eller entréen og skab et statement lige når man træder ind i dit hjem, benyt lampen i de rum hvor de ønsker et ekstra dekorativt element. Smykke lampen repræsentere Europæisk håndværk, hvor præcision og detalje er i højsæde. Lampen er bygget og monteret i Danmark, dette er med til at skabe et unikt produkt med høj kvalitet. Glasset lampen er udformet af er mundblæst og håndskåret efter Ebb & Flows ønske og anvisninger. Sammensæt lampen med de smukke tekstil lampeskærme fra Ebb & Flow og skab en lampe med præcis det udtryk du ønsker.
Luftbobler kan muligvis forekomme, da produktet er mundblæst. Disses ses dog ikke som fejl, men som charme og er med til at give produktet karakter. Derudover kan der forekomme forskellighed i tykkelse og vægt, igen da produktet er mundblæst.
OBS: miljøbillederne viser ikke lampebasen i dens rigtige farve eller størrelse, men dens udformning og mulige anvendelse. Lampeskærm medfølger ikke.
Designer:Susanne Nielsen
Materiale:Glas
Metal
Stof ledning 2 meter
Mål:H: 67 cm
Ø: 18 cm
Vedligeholdelse:Tør af med en blød, fugtig klud.
Tekniske specifikationer:E27 max 25W – LED – CFL (medfølger ikke)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bordlamper | Ebb & Flow Smykke Table Lamp Base L Ø: 18 Cm – Obsidian/Silver”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret