Tilbud

Borde | Muubs Tillægsplade Til Spisebord Space L: 150 Cm – Smoked Oak Forudbestilt: Start Juli 2023

DKK 856.29 DKK 496.80

MUUBS Tillægsplade til Spisebord Space L: 150 cm – Smoked Oak FORUDBESTILT: START JULI 2023 Denne tillægsplade passer til det runde Space spisebord, som har en diameter på 150 cm. Med denne tillægsplade vi…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO9725 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

MUUBS Tillægsplade til Spisebord Space L: 150 cm – Smoked Oak FORUDBESTILT: START JULI 2023
Denne tillægsplade passer til det runde Space spisebord, som har en diameter på 150 cm.
Med denne tillægsplade vil du kunne forlænge bordet, så der kan laves en ekstra plads. Når pladen bliver lagt i vil bordet blive ovalt. Et rundt og ovalt bord giver mange muligheder for at se alle rundt om bordet.
Bemærk Dette er kun en tillægsplade, som passer til Space Spisebordet. Det vil sige at når du køber denne vare, bliver der leveret en tillægsplade.
Designer:Say Who | Muubs
Materiale:Røget Eg
Mål:Længde: 150 cm
Højde: 2,5 cm
Bredde: 50 cm
Vedligeholdelse:Før førstegangs brug er det vigtigt at du oliere bordet. Til dette anbefaler Muubs at du oliere bordet med Guardians ædeltræsolie. Dog anbefaler Muubs at bordet i de første 6 måneder oliere mindst engang om måneden. For at bibeholde den beskyttende overflade.
Til den daglige rengøring kan bordet nemt tørres af med en fnugfri klud, trænger bordet til en grundigere rengøring, anbefaler Muubs at du bruger en trærens fra Guardian. Brug aldrig en stærksæbe eller rengøringsprodukter, da dette vil opløse og fjerne den olie der beskytter overfladen.
Oliens effekt vil med tiden aftage derfor anbefales det at bordet bliver olieret ca. 3-4 gange om året. Det er dog vigtigt at bordet i de første seks måneder bliver olieret mindst en gang måneden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Borde | Muubs Tillægsplade Til Spisebord Space L: 150 Cm – Smoked Oak Forudbestilt: Start Juli 2023”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret