Tilbud

Borde | Hay Rebar Coffee Table L: 80 X B: 49 X H: 40,5 Cm – Black Marble

DKK 1242.00 DKK 510.60

HAY Rebar Coffee Table L: 80 x B: 49 x H: 40,5 cm – Black Marble Smukt bord fra HAY. Rebar serien fra HAY kombinerer kaffe, side og bakkeborde og det er kun fantasien der sætter grænser for indretningsmuli…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO9735 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

HAY Rebar Coffee Table L: 80 x B: 49 x H: 40,5 cm – Black Marble
Smukt bord fra HAY. Rebar serien fra HAY kombinerer kaffe, side og bakkeborde og det er kun fantasien der sætter grænser for indretningsmulighederne. Dette bord er perfekt til dig, der ønsker et æstetisk og minimalistisk bord, der både er velegnet til det private og offentlige.
Rebar bordpladerne, bliver lavet ud fra mange stykker marmor, der bliver sat sammen. Derfor vil der være forskellige strukturer, og overflader. Alt naturligt stenmateriale kan have krystalliseringer, der kan synes at være revner eller små huller, men det er faktisk en del af marmorens naturlige egenskaber. Stenen er dannet over tusinder, hvis ikke millioner af år. Disse langsommelige processer fører til mange variationer i struktur, farve og mønster.
BEMÆRK: At det er et marmorbord og derfor vejer meget. Husk at bestille opbæring hvis man ønsker bordet båret op til sin etage.
Design:Sylvain Willenz
Mål:L: 80 cm
H: 40,5 cm
B: 49 cm
Materiale:Blødt sort pulverlakeret stål
Marmor sort
Vedligeholdelse:Daglig rengøring af bordet foretages med en fugtig og blød klud. Marmor er lavet af kalksten, og tåler derfor ikke syre såsom juice, eddike eller vin, idet dette vil ødelægge overfladen og kan ende med at skabe ridser i bordet. Skulle der blive spildt noget syrligt på bordet, tør det da straks op med en fugtig, opvredet klud. Anvend ikke skure-pads, barske rengøringsmidler eller slibende rengøringsmidler. Marmor kan ikke klare varmestress for længe, og det anbefales derfor at bruge bordskånere på bordet ved servering af varme retter m.m.
Alt efter hvilken type marmor, bordet er lavet af, kan overfladen have behov for yderligere vedligeholdelse efter 8-12 mdr.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Borde | Hay Rebar Coffee Table L: 80 X B: 49 X H: 40,5 Cm – Black Marble”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret