Tilbud

Borde | Hay Cph30 Extendable Table 250/450X90 Cm – Lacquered Solid Oak/Black Linoleum

DKK 807.30 DKK 531.30

HAY CPH30 Extendable Table 250/450×90 cm – Lacquered Solid Oak/Black Linoleum Med CPH30 Extendable bordet er det nemt at samle hele familien til hyggelige stunder og lækkert mad. Bordet har en central glidemekanisme der gør …

På lager

Varenummer: YBI.21-LO9886 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

HAY CPH30 Extendable Table 250/450×90 cm – Lacquered Solid Oak/Black Linoleum
Med CPH30 Extendable bordet er det nemt at samle hele familien til hyggelige stunder og lækkert mad. Bordet har en central glidemekanisme der gør det let og enkelt at tilføje tillægsplader til bordet. Tillægspladerne kan tilkøbes og du kan tilføje op til 4 tillægsplader til CPH30 Extendable bordet, og ved brug af 4 tillægsplader kan du forlænge bordets længde til det dobbelte, fra 200cm til 400cm. Benytter du dig af mere end 2 tillægsplader, anbefaler HAY at tilkøbe et ekstra støtteben til bordet, for ekstra stabilitet. CPH30 udtræksbordet giver plads til indretning. Du kan kombinere det valgte bord med en matchende farve tillægsplade eller du kan købe tillægsplader i forskellige farver for at skabe en kontrast og for at tilføje et personligt præg på indretningen.
Bordet levers ikke samlet og tillægspladerne er nemme at lægge i bordet. Se venligst samlevejledningen i manualen for flere detaljer. Bordet har to lukkemekanismer som løsnes så bordet kan trækkes ud, og pladerne lægges i, hvorefter du nemt kan skubbe bordets halve dele på plads. HAY anbefaler, at du opbevarer dine tillægsplader ved normal stuetemperatur og at du ikke lægger dem top mod top, men sådan at der er luft imellem dem.
BEMÆRK: Hvis du ønsker at forlænge bordet med tillægspladerne, skal du tilkøbe et tillægsben, for at give bordet ekstra støtte på midten.
Designer:Ronan og Erwan Bouroullec, 2019
Materialer:Bordplade af krydsfiner med en top af linoleum
Ben af massivt egetræ, lakeret med vandbaseret lak
Mål:Længde: 250 cm
Bredde: 90 cm
Højde: 74 cm
Farve:Bordplade: sort
Ben: natur
Specifikationer:Central glidemekanisme
Kan kombineres med op til 4 tillægsplader
Ved brug af mere end 2 tillægsplader anbefales det, at benytte sig af et støtteben
Rengøring og vedligehold af linoleum:- Tør bordet af med en ren klud, opvredet i vand eller i en opløsning af vand og et neutralt rengøringsmiddel. Du kan også benytte sæbevand, ved brug af sæbevand fjernes sæberester straks ved at tørre efter med en ren, tør klud.
– Ser overfladen mat, eller ridset ud skal du benytte et plejeprodukt, som er specielt egnet til linoleum.
– Undgå brug af alkaliske rengøringsmidler, da disse kan beskadige overfladen.
Har du et specielt ønske til bordets farver og sammensætning? Ring gerne til vores kundeservice på tlf. 6915 6200 hvis du har brug rådgivning omkring denne produkt. Bordet findes i et hav af variationer, og vi har ikke alle online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Borde | Hay Cph30 Extendable Table 250/450X90 Cm – Lacquered Solid Oak/Black Linoleum”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret