Tilbud

Borde | Eberhart Furniture Daphne Coffee Table Ø: 65 Cm – Black Oiled Oak

DKK 1048.80 DKK 517.50

Eberhart Furniture Daphne Coffee Table Ø: 65 cm – Black Oiled Oak Skønt og elegant sofabord fra Eberhart. Daph…

På lager

Varenummer: YBI.21-LO9849 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Eberhart Furniture Daphne Coffee Table Ø: 65 cm – Black Oiled Oak
Skønt og elegant sofabord fra Eberhart. Daphne sofabordets design er raffineret og stilrent, hvilket afspejles i bordets lette konstruktion, samt naturlige udtryk. Bordet er konstrueret af tre grundelementer, herunder samlings ringen af messing der fremstår som en fin detalje og fuldender bordpladens næsten svævende udtryk, samt benenes skulpturelle design. Bordpladen har et klassisk og moderne udtryk, som er i perfekt harmoni med benene af massiv egetræ. Det skønne sofabord vil være en særdeles fin tilføjelse til enhver stue og vil bidrage med et klassisk og elegant præg til rummet. Eberhart sofabordet er olieret med Junkers olie – såfremt du ønsker at give dit bord et mørkere udtryk, anbefaler vi at du olierer bordet endnu en gang.
Design:Eberhart Furniture
Materiale:Olieret egetræ | Messing
Mål:Ø: 65 cm
H: 46 cm
Vedligeholdelse:Tørres af med en dampet klud uden sæbe.
Skulle uheldet være ude og kommer der over tid mærker og pletter på træet som i ikke kan leve med, anbefaler vi at i frisker bordpladen eller bordben op med den pågældende olie bordet er købt med på hele overfladen. Dette kan også gøres hvis i synes, at bordet trænger til en generel opfriskning eller en anelse dybere glød. Eberhart Furniture er alle trædele fremstillet i massiv eg, hvilket gør at eksempelvis bordpladen kan slibes ned og efterbehandles efter eget ønske. Vi gør opmærksom på, at egetræ kan "rejse sig" over tid, hvilket vil få træet til at fremstå mere groft i overfladen. Dette kan også ske, hvis bordet vaskes eller tørres med for meget vand. Oplever i at jeres bordplade har rejst sig, anbefaler vi at i tager bagsiden af et stykke sandpapir og løber let henover hele pladen for at få egetræet til at lægge sig igen. Alternativt anvender i et stykke højtkornet sandpapir på hele pladen og efterbehandler med den pågældende olie, som i har købt bordet med. Eberhart Furniture anvender terpentibaserede olier fra Junkers.
Bemærk venligst at såfremt du bestiller et møbel i natur eg/sortolieret eg eller lignende i dette materiale, er det vigtigt at du lader det stå i original emballage i minimum 24 timer ved stuetemperatur. Tages der ikke højde for dette, risikerer man at bordet reagerer overfor ændringer i luftfugtighed, varme og kulde. Nogle produkter kommer fra et iskoldt lagerrum og bringes til dit lune hjem med en fornuftig stuetemperatur. Lad det akklimatisere og undgå vrid i træet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Borde | Eberhart Furniture Daphne Coffee Table Ø: 65 Cm – Black Oiled Oak”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret